banner-03
carbon fiber phone holder
drilling carbon fiber tube
Large carbon fiber sheets

Produk paling anyar

kabar paling anyar

  • Sepira dhuwure suhu c...

    Kepiye suhu dhuwur bisa tahan serat karbon Serat karbon dhewe duwe resistensi suhu sing dhuwur banget, lan bisa ...

  • Kaluwihan lan kekurangan ...

    Kanthi perkembangan jaman, luwih akeh wong sing nyengkuyung nggunakake tanduran gedhe-gedhe, sing bisa ...

  • Panggunaan kain serat karbon lan ...

    Kain serat karbon nduweni macem-macem kegunaan.Contone, materi iki bisa digunakake kanggo nguatake bar baja nalika dibangun ...

  • Mbandhingake tabung serat karbon ...

    Pangukuran serat karbon lan aluminium Mangkene definisi sing digunakake kanggo mbandhingake sifat sing beda saka ...

  • Apa iku serat karbon ...

    Prepreg serat karbon minangka bahan komposit sing digawe saka tulangan, kayata benang serat karbon, matriks resin, rilis ...

  • Apa serat karbon?D...

    Serat karbon minangka serat modulus kanthi kekuatan dhuwur lan dhuwur kanthi kandungan karbon luwih saka 90%, lan serat sing terus-terusan ...

  • Kandhani sepira sampeyan ngerti ...

    Ngomong babagan tabung serat karbon, kepiye sampeyan ngerti babagan komposit?Tabung serat karbon biasane diprodhuksi ing rou ...

  • Serat karbon komposit mate...

    Miturut laporan riset sing diterbitake ing April dening firma konsultasi Amerika Frost & Sullivan, perusahaan otomotif global ...

  • Kok ora duwe carbon fib...

    Kanthi nambah aplikasi saka bahan komposit serat karbon, iku uga dikenal sing tikar komposit serat karbon ...

  • Cara nggawe drone kalebu ...

    Part 3: Nyambungake Kontrol 1)Tuku sistem remot kontrol nirkabel sing bisa digunakake karo controller pesawat.2) Ko...

  • Cara nggawe drone kalebu ...

    Bagean 2: Nginstal Sistem Drive (bingkai serat karbon) 1) Pasang motor ing pigura serat karbon 2) Gunakake dasi zip...

  • Cara Nggawe Drone kalebu ...

    Bagean 1: Nggawe Dasar Drone 1) Temokake desain quadcopter ing buku utawa online kanggo referensi.2) Gawea pigura...

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita