0.3mm 0.5mm fleksibel 3K serat karbon penuh panel sheet plate untuk bingkai DIY

Tipe Pembayaran: T/T, Paypal

Incoterm: EXW

Min.Order: 2 Piece/Pieces

Wektu Pangiriman: 7-15 dina kerja


Detail Produk

Tag produk

Hot sell 100% Nyata Serat Karbon piring 3K serat karbon lembar Panel

Kita wis nggarap produksi lembaran serat karbon lan profesional banget.Kutub lembaran serat karbon sing diasilake nduweni kekuatan tarik sing dhuwur: kekuatan serat karbon 6-12 kaping baja, lan bisa tekan luwih saka 3000mpa.Kapadhetan kurang lan bobot entheng.Kapadhetan kurang saka 1/4 saka baja.Ing wektu sing padha, nduweni karakteristik bobot entheng, kekuatan tegangan sing padhet lan dhuwur.

jeneng

piring serat karbon

Bahan

100% serat karbon

serat karbon hibrida

serat kaca

lumahing

3K kepar matte

kepar nggilap

matte polos

polos nggilap

ukuran

Customized (desain khusus mbutuhake dokumen CAD)

Layanan tambahan

nyedhiyakake pemotongan cnc (perlu desain CAD), layanan printing tembung lan logo

Aplikasi

model UAV

kertu pribadi

Kasus telpon

Panggangan

Aksesoris mobil