Apa sheet serat karbon?

Lembar serat karbon uga diarani papan serat karbon, piring serat karbon, panel serat karbon utawa papan komposit serat karbon.Iki minangka bahan komposit resin sing diperkuat serat kanthi kapadhetan mung 1.76g / cm3 lan kekuatan tarik luwih saka 3500MPa.We gawé Papan serat karbon liwat proses autoclave, kang ndadekake lumahing serat karbon luwih Gamelan lan tektur liyane biasa.Kita minangka eksportir / produsen papan serat karbon berkualitas tinggi.Papan lan panel serat karbon kanthi kualitas dhuwur lan nggilap kasedhiya ing macem-macem ukuran lan kekandelan.We nyedhiyani kekandelan maksimum 30 mm (1,18 inci) lan diameteripun maksimum 150 × 370 cm (4,8 kaki kanggo 11,8 kaki).Piring karbon sing luwih gedhe bisa nggawe drone kanthi kapasitas bantalan sing luwih apik.Saiki, layanan nglereni CNC kita disebarake ing saindenging jagad, lan proses pemotongan sing luwih tepat disenengi dening para pelanggan liyane.Kita ngirim papan serat karbon ing saindenging jagad!Kita mesthi njamin produk sing berkualitas lan duwe fasilitas sing bisa ngasilake produk apa wae sing dibutuhake miturut spesifikasi sing tepat.We welcome pesenan khusus lan produksi massal reguler saka sembarang bagean sing perlu.


Apa bedane Layout Lembar Serat Karbon?

0°/90° (standar lan luwih umum digunakake)


Iki minangka layup standar kanggo papan serat karbon lan cocog kanggo umume aplikasi.Kanthi layup 0 °/90 °, piring karbon menehi kekuatan dhuwur lan rigidity ing arah sumbu lan transversal.Papan serat karbon 0 °/90 ° kita minangka prepreg serat karbon unidirectional sing disebarake kanthi seragam ing arah 0 ° lan 90 °.Nanging, kanggo pigura FPV "X", miturut premis biaya sing relatif ngirit, lengen sing dipotong saka papan serat karbon sing digawe saka susunan iki relatif lemah.


Kuasi-isotropik (0°/90°/+45°/-45°)-paving kekuatan khusus

Luwih akeh pelanggan milih model kabeh-ing-siji pigura FPV "X".Kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan babagan kekuwatan lan rega, kita nggunakake kain kain unidirectional 0 ° / 90 ° / 45 ° laminasi simetris sing seimbang nalika ngasilake laminasi serat karbon.Tambah 45 ° tumpukan iki luwih kaku ing poros.Kita quasi-piring sing seragam mbagekke unidirectional serat karbon prepregs karo arah 0 °, 90 °, +/-45 °.Pengaturan iki nyukupi syarat paling larang regane saka pigura FPV "X".


Lembar serat karbon sing diisi

We have made stocks of different thicknesses of commonly used carbon fiber boards, and the normal stock sizes are 400X500mm and 500X600mm. We have many different thickness and size options. At the same time, we can also customize boards with different thicknesses of 0.3-30mm. The size of the carbon fiber board can also be customized. The largest board we have ever made is 1200X2000mm. For the carbon fiber board in stock, we can arrange the shipment within 2-3 working days. Want to buy carbon fiber board or get the latest price, please send an inquiry or email info@feimoshitech.com. In addition, if you need a carbon fiber board with a special size or thickness, please let us know, and we can customize the carbon fiber board according to your specifications.


lembaran serat karbon

100% Serat Karbon Plate

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita