company img
company img2
company img3
CNC cutting part

Profil Perusahaan

Shenzhen Feimoshi Technology Co., Ltd. dumunung ing Longgang inovatif, Shenzhen.Kita wis ana ing pasar serat karbon luwih saka sepuluh taun.Sajrone periode iki, kita wis nambah pengalaman sugih ing produksi serat karbon.Ora mung kita bisa nyedhiyani pelanggan karo sheets serat karbon lan tabung serat karbon, nanging kita uga bisa ngatur khusus-shaped aksesoris serat karbon miturut gambar customer, kayata kanopi serat karbon, Furnitur serat karbon, instrumen musik serat karbon lan aksesoris RC, etc .

Papan serat karbon digawe saka kain serat karbon lan resin liwat suhu dhuwur lan tekanan dhuwur.Kita bisa ngasilake papan serat karbon kanthi ambane 1000mm lan dawa tanpa wates.Kangge, kita bisa nyedhiyani model gedhe selaras karo nglereni CNC kanggo 1000mm (jembaré) ×3000mm (Length), lan Papan selaras saka macem-macem kekandelan.

Iku uga kauntungan kita, kayata 8.0mm, 10.0mm, 15.0mm, 20.0mm, etc., kang menehi macem-macem kemungkinan realisasi kanggo pelanggan karo gagasan kreatif.Tabung serat karbon digawe dadi macem-macem gaya tabung sing dibungkus gulungan liwat cetakan, kayata tabung bunder, tabung segi wolu, tabung persegi, lan liya-liyane.Produk serat karbon bisa digunakake ing macem-macem industri kayata drone, obat-obatan, industri, lan mobil.Minangka serat karbon digunakake liyane lan liyane ing gesang kita saben dina, liyane wong duwe liyane lan liyane kawruh bab serat karbon, adhering kanggo bobot entheng dhewe lan rigidity cekap, liyane wong milih materi jinis anyar iki kanggo aplikasi ing macem-macem kothak.Kita wis mesthi mekso ing nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas, technical support profesional lan tim layanan sawise-sales.


Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita