Autoclave kevlar Phone Case Kompatibel karo iPhone 13mini, iPhone 13, telpon 13 pro & 13 pro max

Tipe Pembayaran: T/T, Paypal

Incoterm: EXW

Min.Order: 5 Piece / Piece

Wektu Pangiriman: 7-15 dina kerja


Detail Produk

Tag produk

Napa milih kasus telpon Autoclave?

Gampang digunakake sanajan karo lengkungan kompleks produk
Nol kekosongan.
Penampilan sampurna saka kain serat karbon.
resistance lemes banget.
Kekandelan laminate tetep dikontrol.
Proses kasebut resik.
Proses kasebut menehi kualitas lan kesesuaian sing luwih apik.

 

Autoclave kevlar Phone Case Kompatibel karo iPhone 13mini, iphone 13, phone 13 pro & 13 pro max Kasus Protèktif - Aramid Bullet-Proof Material - Wireless Charging Capacity - Slim, Drop Protection - Textured, Non-Gores Shell

 

Napa milih serat Aramid / Kevlar?

Kekuwatan dhuwur
resistance apik kanggo abrasion
Resistance apik kanggo pelarut organik
Non-konduktif
Ora ana titik leleh
Low flammability
Integritas kain sing apik ing suhu sing dhuwur

Phone case  for iphone 13


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita