Penampilan serat karbon klasik kanthi kekuatan sing luar biasa
Kain kepar 2x2 minangka kain serat karbon sing paling populer ing pasar.Kain 3K iki nggeret (3000 filamen saben serat) nduweni kekuatan struktural lan penampilan apik banget, sing cocok banget kanggo komponen komposit modern ing aerospace, otomotif, barang laut lan olahraga, lan industri drone.Produk serat karbon kita digawe dadi macem-macem jinis produk liwat teknologi autoclave.

Dibandhingake karo kain tenun polos, kain tenun kepar luwih pas, menehi pola herringbone sing apik, lan nduweni kaluwihan tipis ing kekuatan.Iki nggawe kain kepar luwih populer ing pasar.Ing wektu sing padha, ana uga macem-macem produk serat karbon sing wis diakoni dening pasar.Wong wis ngetrapake kapinteran lan nggawe macem-macem produk serat karbon.

Fitur
Tenunan kepar nyedhiyakake kaendahan apik lan gampang digunakake
Gunakake serat penerbangan kualitas paling dhuwur kanggo nyedhiyakake linuwih sing ora ana tandhingane
Rasio kekuatan-kanggo-bobot sing ora padha
Modulus dhuwur, kaku banget
Refraktori
resistance lemes, kekuatan tahan suwe
Cocog banget kanggo nggawe bagean sing kuwat lan entheng sing ora mbutuhake resistensi suhu dhuwur



Kanggo nggedhekake kinerja kekuatan, macem-macem jinis produk serat karbon umume digawe sawise ikatan karo resin epoksi, kayata Papan serat karbon, Papan serat karbon, lan aksesoris serat karbon khusus-shaped.

Kain Serat Karbon

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita