CNC nglereni pigura drone


Yen sampeyan pengin drone dhewe, pigura drone minangka sing pertama sampeyan kudu mutusake, amarga kaya sasis mobil.Yen sampeyan pengin ngrancang drones, matur marang kita, kita bisa nyedhiyani layanan OEM / ODM, unsur pisanan kita nimbang nalika sampeyan mikir.


Yen sampeyan pamula ing drones, disaranake sampeyan tuku drone utawa quadcopter racing.Jinis iki bakal ngidini sampeyan nguwasani sing penting luwih cepet, mula carane milih pigura drone utawa quadcopter sing cocog Penting banget.


Yen sampeyan pimpinan tim drone, bisa uga sampeyan kudu nimbang carane milih pigura drone balap FPV sing paling apik.Luwih entheng lan kuwat minangka pertimbangan pisanan.Pilihan iki bakal nggawe drone luwih cepet.


Yen sampeyan pilot utawa desainer FPV profesional, sampeyan kudu ngerti carane ngrancang drone sampeyan dhewe.Bobot lan produk elektronik penting banget.Ing wektu sing padha, sampeyan kudu duwe pangenalan logo sing jelas dhewe supaya sampeyan bisa nggawe luwih akeh Wong ngelingi sampeyan.


Yen sampeyan bakul rak drone, mungkin sampeyan kudu nimbang carane ngrancang rak drone sing paling apik lan paling populer.Ukuran pigura UAV, materi pigura UAV, kekandelan, spasi, gaya lan malah geometri kabeh bakal dadi peran penting ing konstruksi sampeyan.Iku utamané penting kanggo milih kanggo nyedhiyani layanan produksi UAV lengkap.


Kaya sing wis dingerteni, serat karbon minangka jinis materi anyar kanthi bobot entheng lan entheng.Sepira kuwat serat karbon?Kekuwatan serat karbon kaping lima saka baja, kaku kaping pindho saka baja, lan luwih entheng tinimbang baja;nggawe bahan manufaktur becik kanggo akeh bagean.Kauntungan kasebut minangka sawetara alasan kenapa insinyur lan desainer luwih seneng serat karbon kanggo nggawe bingkai drone.


Pabrik kita duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing nglereni bingkai UAV serat karbon.Kit quadcopter UAV serat karbon kita kalebu bahan mentah sing bakal dipotong lan disesuaikan, macem-macem proses proses khusus, mung ngirim gambar sampeyan (format DXF, DWG utawa STEP), kita bakal menehi rega sing luwih kompetitif.Apa iku drone uyuh tetanèn utawa pigura quadcopter gedhe, utawa pigura quadcopter mini utawa pigura X utawa FPV racing drone pigura, kekandelan serat karbon kita bisa 0.3mm, 0.5mm 1mm 2mm 3mm 4mm 5mm 6mm utawa malah 30mm, supaya luwih nyegah. gambar saka bocor, kita mlebu persetujuan rahasia.


Email: info@feimoshitech.com


 

Prototipe Serat Karbon

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita