Kustom 1 K 3 K 12 K twill/polos Glossy/Matte serat karbon penuh panel lembar untuk mobil RC

Tipe Pembayaran: T/T, Paypal

Incoterm: EXW

Min.Order: 5 Piece / Piece

Wektu Pangiriman: 7-15 dina kerja


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk:
Lembar Serat Karbon utawa Plat Serat Karbon diprodhuksi nggunakake 100% tulangan serat karbon lan resin epoksi.Lumahing bisa milih saka bakal / polos, matte / nggilap tanpa isi serat kaca.Iki ditrapake utamane kanggo pigura FPV, helikopter, lan pesawat RC.Kita bisa nindakakeSerat Karbon CNCnglereni Parts kanggo RC Helicopter, mobil RC, pigura UAV, pigura drone, pigura multi-copter, pigura gimbal kamera utawa liyane saben specifications.Pabrik kita nggunakake kain serat karbon TORAY Jepang utawa Taiwan TAIRYFIL sing diimpor kanggo nggawe piring serat karbon / lembaran serat karbon.Ing rong taun iki, kita nggunakake teknologi autoclave kanggo gawé sheets / panel / piring serat karbon.Teknologi iki nggawe permukaan luwih rata lan jelas.Umume pelanggan luwih seneng nglereni lembaran serat karbon kanthi autoklaf kanggo pigura.

Fitur produk: 
Materi penguat kanggo bahan senyawa C/C;
Kekuwatan dhuwur, bobote luwih entheng, bahan mentah sing diimpor saka Taiwan lan Jepang;

Bahan filtrasi ing suhu dhuwur lan kanggo cairan caustic;

Bahan konduktor listrik, elektroda & resistensi listrik statis.

Aplikasi produk: 

1. Aerospace, bagean model RC Helicopters Model Drone, UAVS
2. Dekorasi bagean kanggo Mobil lan perhiasan
3. Pabrik peralatan lan perkakas
4. Otomatisasi industri lan robotika
5. Piranti olahraga
6. Piranti musik
7. Aparat Ilmiah
8. piranti medis

carbon fiber panels


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita