Ngebor boom serat karbon kanggo drone sampeyan

Tipe Pembayaran: T/T, Paypal, Western Union

Incoterm: EXW

Min.Order: 10 biji

Wektu Pangiriman: 10-25 dina kerja

Transportasi: DHL/Fedex/TNT/Epacket

Pelabuhan: Shenzhen


Detail Produk

Tag produk

Pengeboran 3K Roll Wrapped Carbon Fiber Tube Boom kanggo Multicopter.
Kekuwatan dhuwur, tahan korosi.lancar lumahing, straightness tabung serat karbon apik.
Kekuwatane 8-10 kaping luwih dhuwur tinimbang baja biasa, nanging bobote mung 1/5 baja.
Nduwe konduktivitas listrik sing apik lan kekuatan tarik sing apik.
Tabung serat karbon hiasan ing wektu sing padha duwe efek 3D.
Kita bisa bolongan bolongan ing macem-macem posisi, kita uga bisa doyo lan slot tabung beda, kayata tabung mbengkongaken, tabung kothak.
Babagan tabung punching, kita duwe pangolahan ing ngisor iki: bolongan bunder, bolongan podo karo, bolongan amba rotasi, slotting tabung, slotting podo, slotting puteran
Bolongan sing kita kenek ing loro-lorone vertikal tanpa panyimpangan
Kita bolongan utawa slot Gamelan tanpa burrs sawise mesin.
Yen sampeyan perlu, mung nyedhiyani gambar kanggo kita.Kita bisa nggawe bolongan miturut gambar sampeyan, format gambar 3D ok kanggo kita.

drill carbon fiber


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita