Kabar

  • Apa kaluwihan saka komposit serat karbon?

    Serat karbon minangka serat kinerja dhuwur anorganik kanthi kandungan karbon sing luwih dhuwur tinimbang 90%, sing diowahi saka serat organik liwat sawetara perawatan panas.Iki minangka bahan anyar kanthi sifat mekanik sing apik.Nduweni ciri khas saka bahan karbon lan nduweni ...
    Waca liyane
  • Apa kain karbon serat karbon bisa tahan geni?

    Ing lapangan pangolahan konstruksi, loro tim konstruksi lan individu konstruksi tartamtu kudu menehi perhatian lan menehi perhatian marang kawruh proteksi geni, amarga yen sampeyan ora ngerti kawruh proteksi geni sing cukup, mesthine gampang dikubur ing konstruksi. ...
    Waca liyane
  • Pira suhu dhuwur bisa tahan serat karbon, kenapa akeh produk serat karbon ora tahan suhu dhuwur

    Carane dhuwur suhu bisa serat karbon tahan Serat karbon dhewe wis resistance suhu dhuwur banget, lan bisa ngandika dadi bahan tahan suhu banget dhuwur, nanging bahan komposit serat karbon gumantung ing materi matriks.Yan F conthong mbeber bahan mentahan saka Petroleum a. ..
    Waca liyane
  • Kaluwihan lan cacat drone pertanian

    Kaluwihan lan cacat drone pertanian

    Kanthi perkembangan jaman, luwih akeh wong sing nyengkuyung nggunakake tanduran gedhe-gedhe, sing ora mung bisa nyukupi kabutuhan pangan, nanging uga nindakake produksi mekanis kanthi skala gedhe lan ngirit tenaga kerja.Saiki, kanthi terus-terusan ningkatake standar urip manungsa, luwih ...
    Waca liyane
  • Panggunaan lan kinerja kain serat karbon

    Kain serat karbon nduweni macem-macem kegunaan.Contone, materi iki bisa digunakake kanggo nguatake bar baja nalika mbangun bangunan, nggawe bar baja luwih kuwat lan luwih awet.Mesthine, bangunan kasebut bakal luwih kuwat lan luwih stabil.Bangunan utawa fasilitas bangunan tartamtu kudu nyukupi ...
    Waca liyane
  • Mbandhingake tabung serat karbon karo tabung aluminium

    Mbandhingake tabung serat karbon karo tabung aluminium

    Pangukuran serat karbon lan aluminium Mangkene definisi sing digunakake kanggo mbandhingake sifat sing beda saka rong bahan: Modulus elastisitas = "kaku" materi.Rasio stres kanggo ketegangan ing materi.Kemiringan kurva tegangan-regangan bahan ing ...
    Waca liyane
  • Apa kain serat karbon?

    Apa kain serat karbon?

    Prepreg serat karbon minangka bahan komposit sing digawe saka tulangan, kayata benang serat karbon, matriks resin, kertas rilis lan bahan liyane, sing diproses kanthi lapisan, penet panas, pendinginan, laminating, coiling lan proses liyane, uga dikenal minangka prepreg serat karbon. .kain.1. Karbon...
    Waca liyane
  • Apa serat karbon?Apa sampeyan pengin ngerti luwih akeh?

    Apa serat karbon?Apa sampeyan pengin ngerti luwih akeh?

    Serat karbon minangka serat modulus kanthi kekuatan dhuwur lan dhuwur kanthi kandungan karbon luwih saka 90%, lan bahan serat kontinyu sing kasusun saka molekul karbon terus-terusan sing stabil ing struktur berlapis.Iku digawe saka serat akrilik lan serat viscose dening oksidasi suhu dhuwur lan carbonization.A mobil ...
    Waca liyane
  • Dakkandhani sepira sampeyan ngerti babagan tabung serat karbon?

    Dakkandhani sepira sampeyan ngerti babagan tabung serat karbon?

    Ngomong babagan tabung serat karbon, kepiye sampeyan ngerti babagan komposit?Tabung serat karbon biasane diprodhuksi ing wangun bunder, persegi utawa persegi dowo, nanging bisa digawe meh kabeh wangun, kalebu oval utawa oval, octagonal, heksagonal utawa wangun khusus.Roll-dikemas prepreg tabung serat karbon ...
    Waca liyane
  • Bahan komposit serat karbon kanggo kendaraan bakal tuwuh kanthi cepet

    Bahan komposit serat karbon kanggo kendaraan bakal tuwuh kanthi cepet

    Miturut laporan riset sing diterbitake ing April dening firma konsultasi Amerika Frost & Sullivan, pasar bahan komposit serat karbon otomotif global bakal tuwuh dadi 7,885 ton ing 2017, kanthi tingkat pertumbuhan taunan gabungan 31,5% saka 2010 nganti 2017. bakal tuwuh saka $1...
    Waca liyane
  • Napa serat karbon ora ditutupi kanthi lengkap ing transit rel?

    Kanthi nambah aplikasi saka bahan komposit serat karbon, iku uga dikenal sing bahan komposit serat karbon nduweni sifat kekuatan dhuwur banget, lan ana kasus ngendi produk serat karbon digunakake ing akeh industri, ngendi transit rel punika relatif umum.Industri sing duwe ...
    Waca liyane
  • Kepiye carane nggawe drone kalebu telung bagean (Bagian katelu)?

    Kepiye carane nggawe drone kalebu telung bagean (Bagian katelu)?

    Part 3: Nyambungake Kontrol 1)Tuku sistem remot kontrol nirkabel sing bisa digunakake karo controller pesawat.2) Sambungake motor menyang pengontrol kacepetan.3) Ngisi daya baterei drone.4) Link sistem remot kontrol kanggo kontrol pesawat.5) Mabur drone ing udhara.
    Waca liyane

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita