Kaluwihan lan kekurangan drone pertanian

Kanthi perkembangan jaman, saya akeh wong sing nyengkuyung nggunakake tanduran gedhe-gedhe, sing ora mung bisa nyukupi kabutuhan panganan,

nanging uga nindakake produksi mekanis skala gedhe lan ngirit tenaga kerja.

Saiki, kanthi paningkatan standar urip manungsa, luwih akeh wong milih nggunakake mesin otomatis kanggo produksi.

Iki uga nyebabake panggunaan drone pertanian sing luwih umum ing urip.

carbon fiber panels

Ing ngisor iki kaluwihan lan kekurangan drone pertanian:

1. Bisa nyemprotake pestisida lan ngawasi hama lan penyakit liwat drone.Ningkatake efisiensi tani.

2. Bisa ngawasi lingkungan sing akeh saka crops ing wektu nyata kanggo mesthekake wutah sehat saka crops.

3. Kemampuan kanggo nggunakake citra hyperspectral kanggo ngenali kategori geografis beda.Temokake lingkungan sing paling apik kanggo tuwuh lan tanduran apa sing ditanam ing endi.

4. UAV uga bisa nggunakake hyperspectrometer kanggo gambar distribusi klorofil A ing crops kanggo ngadili wutah saka godhong potong lan bali data.

Kekurangan drone pertanian:

obat penerbangan khusus dibutuhake;

beban ora gedhe, lan urip baterei cendhak, lan Kali Qijiang biasa kudu ditambahake;

biaya dhuwur, lan iku ora cocok kanggo crops cilik-ukuran.

I64A7407


Wektu kirim: Jun-22-2022

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita