Pira suhu dhuwur bisa tahan serat karbon, kenapa akeh produk serat karbon ora tahan suhu dhuwur

Kepiye suhu dhuwur bisa tahan serat karbon
Serat karbon dhewe nduweni resistensi suhu sing dhuwur banget, lan bisa diarani minangka bahan tahan suhu sing dhuwur banget, nanging bahan komposit serat karbon gumantung saka materi matriks.
Yan F cone ngekstrak bahan mentah saka petroleum lan batu bara.Kaping pisanan, polyacrylonitrile diekstrak, banjur serat karbon diekstrak liwat polyacrylonitrile.Keperluan teknis ing kene dhuwur banget, lan oksidasi, karbonisasi lan grafitisasi ing kabeh proses kabeh Iku perlu suhu dhuwur kanggo ngrampungake, utamane ing suhu dhuwur sawetara ewu derajat quarrying watu, sawise njabut majalah, nggeret serat karbon Dipikolehi, supaya serat karbon dhewe nduweni resistance suhu sing dhuwur banget, bisa tahan suhu dhuwur 3000 ℃, lan bisa njaga keuntungan kinerja sing apik.
Napa akeh produk serat karbon ora tahan suhu dhuwur?
Kaya kasebut ing ndhuwur, serat karbon nduweni resistensi suhu sing apik lan dhuwur.Ing produksi produk serat karbon, iku ora mung materi saka serat karbon.Bahan matriks uga dibutuhake kanggo ngrampungake produksi produk serat pungkasan.Produk serat karbon tahan kanggo suhu dhuwur.Coba tahan suhu dhuwur saka bahan dasar.
Kasunyatan manawa akeh produk serat karbon ora kerut lan dadi panas amarga bahan komposit serat karbon biasane serat karbon + bahan komposit adhedhasar resin, lan isi serat pungkasan ing materi komposit kira-kira 40% -45%, dadi produksi The resistance suhu dhuwur saka produk serat karbon rampung related kanggo resistance suhu dhuwur saka resin.Iki kaya prinsip tong kayu.Watesan resistance suhu dhuwur saka resin wis dadi watesan ndhuwur resistance suhu dhuwur produk serat karbon.
Ing kahanan normal, resistensi suhu dhuwur saka matriks resin kira-kira 180C.Yen ngluwihi suhu iki kanggo dangu, iku bakal nimbulaké matriks resin nyawiji, kang bakal mengaruhi kinerja final prodhuk.
Kajaba iku, supaya luwih ningkatake resistensi suhu dhuwur, dhasar driji wit bakal milih matriks kanthi resistensi suhu dhuwur sing luwih dhuwur, yaiku plastik khusus.Yen sampeyan duwe materi matriks kanthi kaluwihan kinerja sing luwih dhuwur kayata PEK lan PPS, banjur produk serat karbon sing diasilake bakal tahan Suhu bisa tekan ndhuwur 20YC.Yen resistensi suhu sing luwih dhuwur dibutuhake, matriks logam adhedhasar karbon utawa keramik kudu dipilih.Resistance suhu dhuwur kasebut bisa luwih apik.


Wektu kirim: Jun-27-2022

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita