Kepiye Nggawe Drone kalebu telung bagean? (Bagian pisananLangkah)

Bagean 1: Nggawe Dasar Drone

1)Temokake desain quadcopter ing buku utawa online kanggo referensi.

2)Nggawe pigura kanggo drone saka logam, plastik, utawa kayu.Umume pelanggan milih bahan serat karbon, (piring serat karbon, tabung serat karbon lan hardware aluminium)

3)Tuku motor, baling-baling lan elektronik liyane saka pengecer drone.