Kepiye carane nggawe drone kalebu telung bagean (Bagian kapindho)?

Bagean 2: Nginstal Sistem Drive (bingkai serat karbon)

1)Pasang motor ing pigura serat karbon

2)Gunakake ikatan zip kanggo ngamanake pengontrol kacepetan ing sisih ngisor pigura.

3) Amanake baterei menyang pigura drone serat karbon.