Dakkandhani sepira sampeyan ngerti babagan tabung serat karbon?

Ngomong babagan tabung serat karbon, kepiye sampeyan ngerti babagan komposit?Tabung serat karbon biasane diprodhuksi ing wangun bunder, persegi utawa persegi dowo, nanging bisa digawe meh kabeh wangun, kalebu oval utawa oval, octagonal, heksagonal utawa wangun khusus.Tabung serat karbon prepreg sing dibungkus gulungan kalebu pirang-pirang bungkus saka kain serat karbon kepar lan / utawa searah.Tubing convoluted cocok kanggo aplikasi sing mbutuhake kaku mlengkung dhuwur lan bobot kurang.

 

Utawa, tabung serat karbon sing dikepang digawe saka kombinasi kepang serat karbon lan kain serat karbon unidirectional.Pipa braided nduweni sifat torsional sing apik lan kekuatan tekan, saengga cocog kanggo aplikasi torsi dhuwur.Tabung serat karbon diameter gedhe biasane digawe nggunakake serat karbon braided bi-directional sing digulung.Kanthi nggabungake serat sing tepat, orientasi serat lan proses manufaktur, tabung serat karbon bisa digawe kanthi sifat sing cocog kanggo aplikasi apa wae.

 

Karakteristik liyane sing bisa beda-beda miturut aplikasi kalebu:

1. Bahan - Tabung bisa digawe saka serat karbon modulus standar, medium, dhuwur utawa ultra-dhuwur.

 

2. Diameter - Dhiameter tabung serat karbon bisa cilik banget utawa gedhe banget.Custom ID lan specifications OD kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu.Padha kasedhiya ing ukuran desimal lan metrik.

 

3. Tapering - Tabung serat karbon bisa tapered dadi luwih kaku ing dawane.

 

4. Kekandelan Tembok - Kanthi nggabungake macem-macem kekandelan prepreg, tabung serat karbon bisa digawe meh kabeh kekandelan tembok.

 

5. Lengths - Coiled tabung serat karbon kasedhiya ing sawetara dawa standar lan uga bisa diprodhuksi ing dawa adat.Yen dawa tabung sing dibutuhake luwih dawa tinimbang sing disaranake, pirang-pirang tabung bisa digabung karo fitting internal kanggo nggawe tabung sing luwih dawa.

 

6. Rampung njaba lan kadhangkala interior - tabung serat karbon Prepreg biasane duwe Rampung nggilap cello-kebungkus, nanging Gamelan, matte Rampung uga kasedhiya.Tabung serat karbon sing dikepang biasane katon teles.Padha uga bisa dibungkus cello kanggo finish sing luwih alus, utawa tekstur lapisan kulit bisa ditambahake kanggo ikatan sing luwih apik.Tabung serat karbon kanthi diameter gedhe wis tekstur ing njero lan njaba kanggo ngidini ikatan utawa lukisan loro permukaan kasebut.

 

  1. Materi njaba - Lapisan njaba sing beda kasedhiya karo tabung serat karbon prepreg.Ing sawetara kasus, iki uga ngidini pelanggan milih warna njaba.

 

Saliyane kawruh tabung serat karbon sing wis kita rembugan ing ndhuwur, ana uga pangerten tartamtu babagan aplikasi tabung serat karbon.Aplikasi apa wae sing bobote kritis, ngalih menyang serat karbon bakal migunani.Ing ngisor iki sawetara panggunaan paling umum kanggo tabung serat karbon:

 

Aero spar lan spar, poros panah, tabung sepeda, dayung kayak, poros drone

 

Pabrik struktur komposit berongga tabung serat karbon bisa angel digawe.Iki amarga tekanan kudu ditrapake ing njero lan njaba laminate.Biasane, tabung serat karbon kanthi profil terus-terusan diprodhuksi dening pultrusion utawa filament winding.


Wektu kirim: Mar-25-2022

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita