Apa kain serat karbon?

Prepreg serat karbon minangka bahan komposit sing digawe saka tulangan, kayata benang serat karbon, matriks resin, kertas rilis lan bahan liyane, sing diproses kanthi lapisan, penet panas, pendinginan, laminating, coiling lan proses liyane, uga dikenal minangka prepreg serat karbon. .kain.

3K carbon cloth

1. Bahan kain karbon
24T-65T (seri PAN), karbon rendah 24T, 30T, karbon dhuwur 40T, 46T, 60T, 65T, utawa KCF KVF WVF VCK.

Ukuran kasebut minangka gaya sing dibutuhake kanggo ngegungake serat nganti kaping pindho dawane, sing nuduhake kekerasan serat kasebut.Contone, 1 cm saka kain karbon 24T mbutuhake 24 ton gaya kanggo ngluwihi 2 cm.

2. Jinis kain karbon

Saben tonase distribusi karbon dipérang dadi macem-macem gelar, karbon dilapisi epoksi, karbon murni, karbon rendah resin dhuwur, karbon rendah resin rendah.Ing wektu sing padha, proses ngurutake filamen karbon beda, kualitas pasir karbon beda, lan kualitas bakal beda.

3. Cara nyiapake kain karbon

Tenun, salib, unidirectional

Kain Tenun, katon ayu, tekanan geser dhuwur ing antarane lapisan.Kerugian kasebut yaiku kekuwatane kurang lan larang.Wong biasa kudu ndeleng pola sing ditenun nganggo serat karbon, lan dheweke bakal mikir yen iku serat karbon.Sing luwih cilik K, luwih apik tenun serat karbon.Umume nggunakake serat karbon 1k lan 3k kanggo tenun, nanging serat karbon 1k lan 3k ora kuwat lan larang.

Kain unidirectional (Unidirection Prepreg), kekuatan lan stabilitas sing dhuwur, sudut laminasi bisa dirancang, lan regane murah.Kerugian iku ora katon minangka serat karbon sawise ngecor.

Kain salib, gabungan saka kain lan kain, kayata kain searah lan salib kain searah, utawa kain searah lan tenunan sing digulung salib.

Quasi-isotropic


Wektu kirim: Mei-12-2022

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita