Apa serat karbon?Apa sampeyan pengin ngerti luwih akeh?

Serat karbon minangka serat modulus kanthi kekuatan dhuwur lan dhuwur kanthi kandungan karbon luwih saka 90%, lan bahan serat kontinyu sing kasusun saka molekul karbon kontinu sing stabil ing struktur berlapis.Iki digawe saka serat akrilik lan serat viscose kanthi oksidasi suhu dhuwur lan karbonisasi.
carbon fiber fms
Serat karbon kanthi kekandelan 1/10 rambut manungsa bisa nduweni kekuatan tarik 7-9 kaping baja, lan gravitasi spesifik mung 1/4 saka baja.
Proses produksi serat karbon dipérang dadi patang langkah: polimerisasi, pemintalan, pra-oksidasi, lan karbonisasi.Aplikasi hilir saka serat karbon mbutuhake ora mung bahan komposit, nanging uga tenun, prepreg, nduwurke tumpukan, pultrusion, ngecor, RTM (resin transfer ngecor), autoclave lan pangolahan liyane., adhedhasar karbon, basis keramik, basis logam.

1. Spesifikasi Carbon Fiber
1k, 3k, 6k, 12k lan 24k kain serat karbon gedhe, 1k nuduhake tenun serat karbon 1000.

carbon fiber

 

2. Tensile modulus saka serat karbon Modulus Tensile nuduhake bobot saben kothak meter sing serat bisa metokake sadurunge bejat, nggambarake tingkat rigidity lan jurusan kang serat mulet ing meksa tartamtu.Skala modulus IM6/IM7/IM8, angka sing luwih dhuwur, modulus sing luwih dhuwur lan materi sing luwih angel.Ana akeh gelar serat karbon, kelas modulus dhuwur, kelas kekuatan dhuwur modulus medium, kelas kekuatan dhuwur modulus dhuwur, diameter 0.008mm nganti 0.01mm, kekuatan tarik 1.72Gpa nganti 3.1Gpa, lan modulus saka 200Gpa nganti 600Gpa.Sing luwih dhuwur kekuatan, luwih terus-terusan narik;sing luwih murah kekuatan, sing liyane bakal break;


Wektu kirim: Mei-07-2022

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita