Napa serat karbon ora ditutupi kanthi lengkap ing transit rel?

Kanthi nambah aplikasi saka bahan komposit serat karbon, iku uga dikenal sing bahan komposit serat karbon nduweni sifat kekuatan dhuwur banget, lan ana kasus ngendi produk serat karbon digunakake ing akeh industri, ngendi transit rel punika relatif umum.Industri sing wis entuk pujian sing padha.VIA New Materials uga kerja sama karo China Railway lan CRRC.Produk nyata kalebu lokomotif rel kacepetan dhuwur, tabel instrumen, sidewalls rel kacepetan dhuwur, lan liya-liyane, nanging saiki, ora ana rel kacepetan dhuwur sing digawe saka serat karbon.Nyatane, ana hubungane karo akeh aspek
Alesan penting kenapa bahan komposit serat karbon ditrapake ing industri transportasi Zhongdao yaiku hubungane karo entheng sakabèhé produk serat karbon sing diprodhuksi dening materi iki, sing bisa nyuda bobot kendaraan transit rel.Panliten ngenani bobot entheng kendaraan kaperang dadi rong arah, siji yaiku desain entheng, lan liyane nggunakake bahan entheng.Saiki, desain entheng saka wesi aluminium wis tekan bottleneck, lan abang bobot luwih mesthi bakal mengaruhi sifat liyane.
Nganti saiki, bahan komposit serat karbon wis dadi pilihan anyar kanggo wong.
Saiki, sepur kacepetan dhuwur sing luwih populer, kanggo njamin safety, kabeh awak digawe saka stainless steel, lan bagean liyane biasane digawe saka campuran aluminium, mung kanggo nyukupi kinerja prestise, nanging bobot saben model. isih dhuwur banget.Iku abot lan mbutuhake konsumsi energi luwih.Sawise produk materi serat karbon diterapake ing rel kacepetan dhuwur, bobot awak kendaraan bakal luwih murah.Miturut hukum konservasi energi, F=MA, lintang massa luwih entheng, ngidini sepur bisa obah.Konsumsi energi uga luwih murah, lan inersia kendaraan uga luwih murah, lan kendaraan diwiwiti lan mandheg luwih cepet, kalebu nyuda bobot, sing uga bakal nyuda nyandhang poros lan roda, lan umur layanan bakal dadi luwih dawa.
Saliyane dadi cahya ing kualitas, produk serat Naxuan duwe kekuatan dhuwur banget, kang bisa duwe kaluwihan kinerja luwih apik ing aplikasi saka produk transit rel, kang nemen mbenakake safety saka dhuwur-kacepetan sepur.Lan seri pagelaran duwe kinerja apik, supaya produk serat karbon duwe ngarsane ing transit rel.
Kinerja materi Pobyway apik, nanging ana akeh alasan kenapa materi serat karbon isih durung digunakake ing Gaojian.Saiki, luwih akeh bagean isih dadi komponen utama.Aspek iki amarga rega bahan serat karbon relatif larang.Kajaba iku, sifat mekanik bahan serat karbon dhuwur banget, nanging kinerja ing verifikasi nyata produk kasebut durung bisa dianalisis kanthi batch kanggo aplikasi pertempuran nyata.
Banjur, ing transit rel, produk rel kacepetan dhuwur asring mbutuhake inspeksi kendaraan.Kadhangkala perlu mbusak cat mobil banjur mriksa retakan.Yen bahan serat karbon digunakake kanggo kabeh pangopènan, Zhou Yu ora bisa ditemtokake.Mungkin Ana risiko keamanan tartamtu


Wektu kirim: Mar-22-2022

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita