2006

Agustus

2008

Agustus

Boss kita minangka salah sawijining penggemar hobi RC.Sajrone periode kasebut, dheweke sinau luwih akeh babagan teknologi lan materi.Nalika dheweke ngerti kekurangan hobi lan pengin nggawe pigura kekuatan sing paling entheng lan dhuwur.

Dheweke nyoba akeh bahan mentah kanggo nindakake.Dheweke pungkasane mutusake nggunakake serat karbon supaya bisa dadi kenyataan.

2006

Agustus

2008

Agustus

Boss kita minangka salah sawijining penggemar hobi RC.Sajrone periode kasebut, dheweke sinau luwih akeh babagan teknologi lan materi.Nalika dheweke ngerti kekurangan hobi lan pengin nggawe pigura kekuatan sing paling entheng lan dhuwur.

Dheweke nyoba akeh bahan mentah kanggo nindakake.Dheweke pungkasane mutusake nggunakake serat karbon supaya bisa dadi kenyataan.

Perusahaan kita diadegaké ing 16 Agustus 2008. Sajrone periode iki, kita setya nliti carane serat karbon, jinis materi anyar, bisa mujudake apa sing dikarepake pelanggan.Iki mesthi dadi tujuan kita.Kadhangkala, kita sinau manawa model pelanggan bisa rampung kanthi nggunakake pemotongan CNC lan tabung serat karbon.Wiwit saiki, kita wiwit ngatur gambar pelanggan.

Ing wektu sing padha, kita uga menehi tandha perjanjian rahasia karo pelanggan, supaya pelanggan bisa milih kita kanthi luwih gampang.Minangka liyane lan liyane wong ing pasar ngerti feedbacks beda saka industri lan produk digunakake dening pelanggan, tim engineers kita wis mikir bab carane ngatasi masalah iki, lan kita wis miwiti nyoba terus-terusan saka Kerajinan khusus (chamfering, sinking, nyisipake lsp).Iki ndadekake kita entuk umpan balik sing luwih apik ing pasar serat karbon.

Madeg
taun
Madeg
taun

Perusahaan kita diadegaké ing 16 Agustus 2008. Sajrone periode iki, kita setya nliti carane serat karbon, jinis materi anyar, bisa mujudake apa sing dikarepake pelanggan.Iki mesthi dadi tujuan kita.Kadhangkala, kita sinau manawa model pelanggan bisa rampung kanthi nggunakake pemotongan CNC lan tabung serat karbon.Wiwit saiki, kita wiwit ngatur gambar pelanggan.

Ing wektu sing padha, kita uga menehi tandha perjanjian rahasia karo pelanggan, supaya pelanggan bisa milih kita kanthi luwih gampang.Minangka liyane lan liyane wong ing pasar ngerti feedbacks beda saka industri lan produk digunakake dening pelanggan, tim engineers kita wis mikir bab carane ngatasi masalah iki, lan kita wis miwiti nyoba terus-terusan saka Kerajinan khusus (chamfering, sinking, nyisipake lsp).Iki ndadekake kita entuk umpan balik sing luwih apik ing pasar serat karbon.

certificate img1

Sep 2015 nganti saiki:

Wiwit September 2015, kanggo nanggapi syarat perlindungan lingkungan pemerintah, kita wis nganyarke peralatan lan mbukak tonggak sejarah anyar ing industri serat karbon.

Kanthi akumulasi pelanggan liyane lan luwih akeh, syarat pelanggan terus-terusan berinovasi.Kita nggawe kemajuan lan ngetutake para pelanggan supaya entuk pasar sing luwih gedhe.

Kita percaya manawa pasar serat karbon bakal alon-alon mlebu urip saben dina lan dadi produk jeneng kluwarga.

Ing perusahaan kita, kita bisa ngatur macem-macem produk serat karbon kanggo pelanggan, kayata Furnitur serat karbon, alat musik serat karbon, drones, etc.

Sep 2015 nganti saiki:

Wiwit September 2015, kanggo nanggapi syarat perlindungan lingkungan pemerintah, kita wis nganyarke peralatan lan mbukak tonggak sejarah anyar ing industri serat karbon.

Kanthi akumulasi pelanggan liyane lan luwih akeh, syarat pelanggan terus-terusan berinovasi.Kita nggawe kemajuan lan ngetutake para pelanggan supaya entuk pasar sing luwih gedhe.

Kita percaya manawa pasar serat karbon bakal alon-alon mlebu urip saben dina lan dadi produk jeneng kluwarga.

Ing perusahaan kita, kita bisa ngatur macem-macem produk serat karbon kanggo pelanggan, kayata Furnitur serat karbon, alat musik serat karbon, drones, etc.

certificate-img1

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita