Kepiye carane nggawe drone kalebu telung bagean (Bagian katelu)?

Part 3: Nyambungake Controls

1)Tuku sistem remot kontrol nirkabel sing bisa digunakake karo kontrol pesawat.

2)Sambungake motor menyang pengontrol kacepetan.