3k twill permukaan anyaman ringan glossy tabung serat karbon/boom/pipa

Model No.: twill glossy roll kebungkus serat karbon boom bunder

Bentuk: Carbon Fiber round Tube

Bahan Baku: Serat Karbon Berbasis Phenolic-Aldehyde

Kinerja: Jinis Kekuwatan Dhuwur


Detail Produk

Tag produk

Bahan:
100% serat karbon tabung bunder serat karbon
Diameter njaba:
ukuran selaras utawa normal
Diameter njero:
ukuran selaras utawa normal
dawa:
ukuran selaras utawa normal (Dawa Simpenan Normal: 1000mm) Kita bisa Cut dawa beda kanggo free miturut syarat.
Teknologi:
Roll-bungkus
Wangun:
Bunder kothong
Rampung lumahing:
Matte / glossy / palsu
Pola:
3 K tenun polos, 3 K kepar menenun, unidirection
warna:
ireng
MOQ:
Ukuran stocked tanpa syarat MOQ.Kustomisasi mung kudu mbayar biaya cetakan lan uga tanpa syarat MOQ.
Kaluwihan:
Banget entheng lan kuwat, modulus dhuwur, kekiatan banget, tahan korosi, fleksibel banget, katon apik, planeness apik, ketahanan apik, lsp.
Aplikasi:
Model Mainan RC, Aeromodelling, Model Helikopter, Produk Listrik, Pembuatan Kapal, Pertahanan penerbangan ruang angkasa, Peralatan Olahraga, Suku Cadang Mobil, Blades tenaga angin, Spinning Reels Brake Rotor friction plate, Rocker, lsp.

roll-wrapped Carbon glossy tubes

Tabung bunder serat karbon
OD*ID*Length(mm)
OD*ID*Length(mm)
OD*ID*Length(mm)
OD*ID*Length(mm)
5*4*1000 MM
15*14*1000 MM
25*21*1000 MM
33*31*1000 MM
6*4*1000 MM
16*11*1000 MM
25*22*1000 MM
34*31*1000 MM
6*5*1000 MM
16*13*1000 MM
26*21*1000 MM
35*33*1000 MM
7*4*1000 MM
17*14*1000 MM
26*24*1000 MM
36*34*1000 MM
7*6*1000 MM
18*15*1000 MM
26*25*1000 MM
37*34*1000 MM
8*6*1000 MM
18*16*1000 MM
27*25*1000 MM
38*35*1000 MM
9*7*1000 MM
19*11*1000 MM
28*24*1000 MM
38*32*1000 MM
10*8*1000 MM
19*18*1000 MM
28*26*1000 MM
38*34*1000 MM
12*8*1000 MM
20*12*1000 MM
29*27*1000 MM
40*37*1000 MM
13*10*1000 MM
21*20*1000 MM
30*22*1000 MM
43*41*1000 MM
14*10*1000 MM
22*18*1000 MM
30*28*1000 MM
50*47*1000 MM
14*12*1000 MM
23*21*1000 MM
31*30*1000 MM
80*76*1000 MM
15*11*1000 MM
24*22*1000 MM
32*30*1000 MM
82*76*1000 MM

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kirim pesen kanggo kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita